Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barevní v HK

Nemám rád podobné "Spartakiády", kde se v hale mačkají stovky prcků, kteří se pokouší hrát přes provázek. Je bezvadné zejména pro trenéra, když se mu sejdou 2,3,4... družstva ve stejný čas, každé na jiném hřišti, pokud možno co nejdál od sebe. Kdyby bylo po mém, dvě barvy by bohatě stačily, ale to by zase nebyl takový kšeft.

Na druhou stranu je fakt, že to v HK odsýpalo dle plánu, každé hřiště měla na starosti "speciální jednotka" a, pokud mluvím pouze za žluté, u nás ten mumraj zvládala bezvadně.

Naši žluťásci se vytáhli. Na trampolíně měli odskákáno nejvíc z celé haly, střídavě ztráceli a nacházeli míče a mezitím si docela pěkně zahráli. Bohužel nemohli hrát s odlehčenými míči, protože jeden z trenérů nezodpovědně nezkontroloval obsah pytle s balóny a naložil 5 kusů míčů družstva mužů. Už se to nebude opakovat. Dám si na to pozor.

Protože jsme ve většině kategorií začínali, nečekali jsme žádné zázraky. Přesto jsme v HK zanechali výraznou stopu. Pepa s Tomem přivezli dokonce pohárek.

Jedno mínus jsem ale zaznamenal. Pokud jsme z jednoho města, tak je normální, že fandím rychnovákům proti ostatním. Pokud chtěli Fanda a spol vyjádřit svůj obdiv k děvčatům z Rémy pokřiky "zkazíš - nedáš!", tak se jim to nepovedlo.

TN

hk-1.jpg