Jdi na obsah Jdi na menu
 


Český pohár starších žáků 2017/18

7. 11. 2017

Máme za sebou dvě kola poháru = kvalifikační kolo a první kolo ve výkonnostní skupině B. Český pohár starších žáků je určen věkové kategorii kluků ročníku 2003 a mladších a účastní se ho ve skupině západ 24 týmů (kde hraje i náš tým VK SPORT RK) a ve skupině východ 14 týmů, celkem tedy 38 týmů z celé České republiky.

První kolo skupiny západ se hrálo v hale TJ Slavia Hradec Králové, kde se náš tým umístil na celkovém 9 místě z 24 (4 výhry a 3 prohry) a postoupil jako první do výkonnostní skupiny B. Minulý víkend jsme odehráli v Českých Budějovicích druhé kolo = celkově 7 zápasů a kluci vždy po skvělém výkonu, bojovném a týmovém přístupu dokázali 7x zvítězit (5x 2:0 a 2x 2:1). Náš klub reprezentovali: Dominik a Dan Roklovi, Jan Stuchlík, Michal Čermák, Lukáš Tichý, Matěj Resl, Jan Škop, František Linhart. Díky těmto výsledkům jsme postoupili do výkonnostní skupiny A a tedy mezi nejlepší, kde nás čeká Dukla Liberec, Česká Lípa, Příbram, ČZU Praha, Kolín, TJ Slavia Hradec Králové, Praha Prosek. Máme zajištěn "boj" o nejlepší umístění v ČR a účast v závěrečném turnaji mezi nejlepšími za účasti NEJ týmů obou skupin - západ i východ. Vice podrobností a fotodokumentace je na našem Facebook. Český pohár bude pokračovat v prosinci (8.-10.12 v České Lípě), v lednu, v únoru a v březnu = co uvedený měsíc, to jeden víkend (rodiče mají rozpis).

Děkuji a gratuluji celému týmu a klukům za předvedené výkony, úsilí, energii, kolektivní výkon, vzájemné povzbuzování - za to, že každý byl platným členem a odehrál co nejlépe umí dané pasáže utkání. Za celý turnaj za všechny kolektivy objektivně potvrzuji, že Dan byl nejvšestrannějším hráčem, Dominik nejlepším blokařem, Honza S. nejlepším útočníkem, Michal nejlepším přijímačem a polařem, Lukáš nejlepším servírujícím hráčem, Matěj nejlepším nahrávačem, Honza Š. potvrdil svoji univerzálnost (blok, náhra) + řídil povzbuzování a Fanda - smíšek týmu, blokař s nejvyšším dosahem a NEJ bojovností nad sítí.

Byl to pro všechny úžasný víkend. KLUCI DĚKUJI A GRATULUJI!

MR

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář