Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další úspěchy v barevném volejbalu...

Krásný dobrý den, vážení sportovní a volejbaloví příznivci,

opět se náš oddíl VK SPORT Rychnov nad Kněžnou žáků velmi úspěšně 8.3.2014 účastnil festivalového turnaje barevného minivolejbalu v Kostelci nad Orlicí. Ve třech kategoriích náš oddíl reprezentovaly vždy tři dvojice kluků, tedy v kategorii žlutí, oranžoví, a červení.

V turnaji "žlutých" se umístila dvojice Tomáš Dufek a Jiří Holoubek  na 1. místě bez jediné prohry = gratulujeme!, dále dvojice Vojta Rott a Eda Linhart obsadila páté místo v turnaji a náš nejmladší účastník turnaje (ze skupiny přípravky) Mikuláš Kacálek na krásné 11. pozici z celkového počtu 20 dvojic - s Mikulášem se střídali ostatní kluici z dané kategorie.

A jak dopadli naši "oranžoví"?

Na celkovém 6. místě v kategorii "oranžových" se umístila dvojice Jirka Bahník se Štěpánem Markovem (ještě jednou Štěpánovi vše nejlepší k narozeninám a poděkování za výborný dort pro celý tým), dále na 13. pozici se umístila dvojice našich kluků Adam Zounar a Jindra Novák, z celkového počtu opět 20ti dvojic se na 17. pozici umístila dvojice Ondra Kánský a Jakub Matiásek.

A jak dopadli naši "červení"?

Na celkové 11. pozici  z dvaceti dvojic se umístil Lukáš Šafránek a Fanda Linhart, na krásném celkovém 3. místě v turnaji v kategorii "červených" se umístili Honza Stuchlík a Fanda Linhart a turnaj dané katogorie bez jediné prohry ovládla a na celkovém 1. místě se umístila  dvojice David Váňa a Matěj Resl = gratulujeme!

Všem našim klukům děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu, za skvělé sportovní výkony a fajn sobotní den plný pohybu, úsměvů a krásných zážitků. Díky organizátorům za skvělý turnaj a rodičům za podporu a přízeň našeho týmu.

Trenéři: Tomáš Novák, Zdena Maixnerové, Míša a Milan Reslovi.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář