Jdi na obsah Jdi na menu
 


Festival barevných prcků - Liberec

Kolona reprezentantů rychnovských volejbalistů vyrazila téměř přesně, v 6:25 od supermarketu. Cestou se ztratilo pouze jedno auto, jehož posádka zamířila v Úlibicích na Špindl.

Na atletickém stadiónu nás přivítal známý hlas. Míra Kroužek, jemuž jsme z Rychnova vezli nálož jídla, vyfasoval roli hlasatele celého podniku a jen na něm tedy záviselo, zda akce proběhne zdárně. Vida, kam až se to dá z VK Sportu dotáhnout. Odpoledne se k němu přidal i Pavel Horníček, který večer na zápase reprezentace slíbil, že druhý den rozhlasem osobně přivítá mateřský klub. No v návalu povinností na to pozapomněl. 20150905_093759.jpg

První den se naši kluci neztratili. Hráli se střídavými úspěchy, což jsme očekávali. V sedmičlenných skupinách platilo, že jedna prohra znamená nepostup do finále. Zrovna naši svišti potkali holky z Krumlova, které pak suverénně vyhrály celý turnaj. Vědu bych z toho nedělal. Jedno z krumlovských děvčat dosáhlo i ve stoje nad síť, takže "smečovalo" o 106 a navíc byla i šikovná... 

20150905_182323.jpg

 

 

 

 

 

První den proběhl perfektně. Večer jsme konstatovali, že to byl zatím nejlépe organizačně zvládnutý turnaj ze všech festivalů.

Druhý den byl také fajn. Teplota v 8 ráno 7°C a maximum 9°C v 11 hodin volejbalu nepřála. A když se přidal i déšť bylo po pohodě. Aby toho nebylo málo, poslední 3 kola začal foukat ještě vichr z hor. Turnaj se sice dohrál, ale většině už bylo jedno jak to dopadne, hlavně že je konec. Na celém stadionu jsem napočítal dohromady 5 blbců z řad dospělých, kteří si nevzali do Liberce dlouhé gatě. Dva z nich byli od nás... ještě v pondělí večer jsem neměl provozní teplotu..

20150906_121555.jpg

Děkuji trenérkám, které měly na hrbu přihlášky, ubytování, dopravu..., děkuji všem členům doprovodu, kteří se vzorně o prcky starali. Speciálně děkuji Davidovi Hendrychovi st., který nás vytáhl z bryndy, když dojel pro kluky až do Turnova, protože se cestou zpět stalo jedno auto nepojízdným.

20150906_145310.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Liberec prckové

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář