Jdi na obsah Jdi na menu
 


Havířov - VK RK 2:3, 1:3

13. 11. 2010

 S výsledkem spokojenost s hrou...

Jestli je pravda co říká pan Volt, tak snad nemusíme ven ani jezdit. První dva sety byla vyloženě ostuda. Ospalý výkon, do něhož  zabředli všichni hráči. Naštěstí se ve třetím chytil Ríša, který položil všechno, pak přišla náhra a postupně se chlapci probrali všichni. Škoda trapného začátku.

Druhý zápas jsme zahájili s mladšími hráči a ti se odměnili bojovným a spolehlivým výkonem. Po jasném vítězství v prvním setu a vybojované koncovce druhého jsme nasadili základ, abychom se dále netrápili a mohli odjet domů. V tu chvíli přišel ostudný výkon na příjmu i na útoku. Míče jsme buď vyhodili nebo hráli přehazku a dostali jsme zaslouženě na prdel.

Ve třetím setu to vypadalo všelijak. Dokonce jsme po dobrém začátku opět nechali domácí nadechnout. Pak naštěstí přišel na podání Martin a otočil stav z 15:16 na 21:16. Toto vedení už jsme nepustili.

Neumím si vysvětlit sínusoidu našich výkonů. Perfektní zápas s Chocní, vzápětí odevzdaný výkon. Dobrý konec prvního mače v Havířově, ostuda v odvetě. Až na to přijdu, tak to oslavím. osobně si myslím, že jsou dvě příčiny. Laxní rozcvičení před zápasem a špatná fyzička. TN 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Havířov

VOLT,14. 11. 2010 15:43

Po dlouhé době jsem s juniorami vycestoval na výlet a vůbec jsem se nenudil. Infarktový první zápas jsem musel s Tomášem rozdýchat až na kafičku v místní hospodě a to jsem ještě nevěděl co nás čeká. Sice jsem klukům nepřestával věřit, ale na jejich hru se nedalo koukat. Každé družstvo z RVLNSD by je porazilo a to nepřeháním. Nevím co se klukům honí hlavou, ale hrát dobrý volejbal i "venku" je pro nás velkým problémem. Před zápasem vypadají natěšeně, ale jakmile začne zápas je vše fuč.Určitě si vše Tomáš s nimi rozebere a společně najdou příčinu.Já jenom "jednou" větou. Hra družstva kopíruje hru Lojzy. Lojza s nahravačem musejí na sebe vzít větší zodpovědnost a družstvo vytáhnou ze sr....,ale to důležité je, že nahravač musí být s ním lépe sehraný. I Havířov měl 9, přes kterou šlo nejvíce útoků.