Jdi na obsah Jdi na menu
 


VK SPORT ovládl turnaj v Kvasinách

22. 9. 2014

 V sobotu 20.9.2014 se uskutečnil v Kvasinách turnaj barevného minivolejbalu, který svojí účastí a hlavně výsledky naprosto ovládli "naše malé barevné naděje"

V červeném volejbale si zlato odnesli Honza Stuchlík+Fanda Linhart, kteří ve finálovém zápase o jeden jediný bodík porazili stříbrné Davida Váňů a Míšu Čermáka. Miky Walek + Lukáš Šafránek skončili na 5. místě a jistě to pro ně byla cenná zkušenost.

V oranžovém volejbale zvítězili Vojta Rott+Áďa Zounar, na druhém místě skončili Jirka Bahník+Jindra Novák, třetí byli Štepa Markov+Marťa Fojt, čtvrtí Honza Moravec+Ondra Kánský, šesté místo obsadili Eda Linhart+Kuba Matiásek a osmí skončili Jenda Zahradník+Míša Ciran. V celkovém počtu 11 družstev je to úžasné umístění.

O výsledcích žlutých již informoval v předchozím příspěvku Karel Volt.

Velká gratulace všem hráčům a velikááááááááááááánské poděkování všem rodičům, kteří se turnaje zúčastili a zajistili jeho hladký průběh.

Speciální poděkování patří panu Rottovi, který dostal na starost všech 12 "oranžových andílků". Vzhledem k  úžasným výsledkům okamžitě dostal nabídku k trénování, kterou ale s díky odmítl, nevíte někdo PROČ???????????????

Míša

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

turnaj Kvasiny

VOLT,23. 9. 2014 9:54

Samozřejmě klukům z červeného a oranžového minivolejbalu gratuluji. Byl jsem pofandit na dva zápasy Jendovi a Michalovi, kteří hráli velmi pěkně a myslím si, že si turnaj užívali. Bohužel systém turnaje mi nedovolil se podívat na ostatní kluky, ale zdálky jsem pozoroval Honzu Stuchlíka, který má úžasné "prsty", spisovně odbití vrchem.