Jdi na obsah Jdi na menu
 


VK Sport RK A - B 3:0, Vamberk 3:0

Zpráva pro Karla

Zatím co si tam užíváš tepla a slunce, my se tady neflákáme a poctivě jsme si přizpůsobili program novému ročníku soutěže OP.

Vstoupili jsme úspěšně. David má registračku, naše záloha zahrála velmi pěkný zápas na úvod a ještě jsme nepotkali rozhodčího. Možná sis všiml, že v prvním kole se nesehrály z pěti zápasů dva, ve druhém taktéž.

Co jsem mluvil s Honzou Mimrou, tak Peklo je zatím ve čtyřech a o Dobrušce, proč není schopná pinkat, netuším.

Tvůj post se povážlivě chvěje neboť David Pokorný - hráč VK Sport RK, přijal místo na nahrávce a všichni jsme s ním maximálně spokojeni. Dokonce tak moc, že ho někdy necháváme jako nahravače zcela samotného blokovat.

V oddílovém derby se naši kluci po počáteční nervozitě oklepali a předvedli spoustu pěkných akcí. Byl jsem trochu rozpolcenej, protože jsem hrál proti a zároveň jsem jim fandil. Nikdo z mých spoluhráčů mně nechtěl věřit, že jsem ve druhém setu vzal asi osmimetrový aut pouze díky mojí nešikovnosti a nekoncetrovanosti. Dát kluky do soutěže byl dobrý nápad. Už jen tobylo bezva, že  na tribuně sedělo cca 20 diváků, pouze od mladých, kteří jim celou dobu fandili, takže to kluci neodflákli a třeba Kuba zahrál snad nejlepší zápas co jsem viděl.

V pátek s Vamberkem to bylo utrpení pro všechny. Vzhledem k tomu, že i tady padl teplotní rekord jsme byli rádi, že nebylo nutné volat rychlou. Soupeř měl navíc smůlu, když hrál pouze v pěti a teprve v posledním setu je doplnil nerozehraný nejmladší člen kádru.

Na závěr bych ti doporučil, abys každý den udělal pár dřepů a pinkal si s míčem o zeď. |Pos na náhře a bloku je obsazen, zbývá účko nebo smeč, ale tam jsou také silné osobnosti.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RHODOS

VOLT,28. 8. 2011 9:40

Děkuji za krásné informace. Myslel jsem si to, že už budu mimo mísu, a proto prosím našeho prezidenta klubu, aby mi vyřídil přestupní transfér do klubu AVRA RHODOS. Hraji tu z Honzou a Šimonem každý den mezinárodní zápasy v plážáku a dost dobře si vedeme. Měj te se hezky

Re: Re: RHODOS

VOLT,28. 8. 2011 18:53

Registračky jsou asi na Símance ve stolku.