Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. liga junioři - 24 zápasů = 24 vítězství!!!

V sobotu 2.4. před fantastickou diváckou kulisou, odehráli junioři poslední dva prvoligové zápasy.
Do varu dostalo diváky už vystoupení kosteleckých mažoretek. Děvčata předvedla i několik náročných gymnastických prvků, které na tréninku raději nebudeme zkoušet.

První zápas byl docela napínavý. Ve 3. setu hosté utekli z mečbolu a na začátku 4. vedli už 5:1. Pak se kluci zvedli, a za podpory fanoušků přitlačili na servisu, vývoj otočili a zaslouženě dokráčeli pro vítězství. Odměnou jim byly ovace ve stoje, které si s kluky užili i všichni trenéři VK Sportu. 

Druhý zápas začal, raději přesně dle rozpisu, ve 14:00. Opět před takřka zaplněnou halou. Diváci, co se trochu opozdili, mohli litovat. Pauza prospěla více našim klukům. Soupeře, od druhého setu prakticky odevzdaného, přejeli za necelou hodinu 3:0. Škoda, nevím jak často se může Nymburk, složený z hráčů několika mančaftů, předvést před zaplněnou tribunou. Přitom mají ve svém středu výborné kluky, které je radost sledovat. Pravda je, že domácím vyšlo na co sáhli, a tak byla k vidění řada es, Lukáš rozdával nádherné míče, takže kluci chodili často na jedny ruce nebo prázdnou bránu. 
V sobotu se jasně ukázalo, kdo byl letos v této soutěži na hřišti nejlepším mančaftem. Děkuji všem klukům i trenérům za parádní jízdu ligovým ročníkem.

Odkaz na fotky od pana Krasska, bezva podívaná!

https://photos.app.goo.gl/ErvuFKFohuPjC6kdA

TN

PS: V současné chvíli nevím, jak dopadnou protesty a odvolání, to už není v naší moci. Jen poznámka: Když vedoucí družstva v klidu hraje s hráči, kteří porušují stávající epidemiologická opatření, a který podepíše zápis s tím, že vše proběhlo v pořádku, pak po prohře podá protest, který posléze jakožto šéf disciplinárky řeší a tímto způsobem odebere družstvu 16 bodů, aby pak o jeden bod dané družstvo přeskočil, je opravdovým vzorem a kandidátem na cenu fair play.

 

Komentáře

Přehled komentářů

2. zápas

Tom,4. 4. 2022 13:02

Vyprovodit soupeře za 45 minut - 3:0... Jak se říká:"Pane jo!"