Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. liga juniorů - dobojováno

Vítězstvím 3 : 2 v České Třebové jsme zakončili první sezónu v první lize juniorů. Výsledek dnešních utkání už nemohl ovlivnit celkové 4. místo, ale pěkná třešnička v závěru potěší. Jeli jsme bez kluků, kteří reprezentují v extralize, domácí byli také v pěkně okousané sestavě.

Ranní zápas netřeba komentovat. Odpoledne jsme mohli stavět na výborných výkonech Bóďi, Lukáše, Petra a Horni (oba smeč), vysokou úspěšnost na bloku měli Michalové, Čermák pak přidal i několik útočných akcí. Na liberu se blýskl malý Červinka i on má velký podíl na zisku dvou bodů. Na hřiště se dostal i další žák - Ondra Káně a vůbec se neztratil, snad si bojovnost přenese i k Míše, dále nastoupili Honza Karban a David. 

Čtvrté místo v soutěží, kterou můžou kluci hrát ještě 3, někteří 4 sezóny není špatné. Je velký předpoklad na vylepšení letošní bilance 9 vítězství - 11 porážek. Podělat si to můžou pouze kluci sami, bohužel někteří na tom již úspěšně pracují... 

Děkuji všem, kteří se jakkoliv podíleli: Hráči, řidiči, zapisovatelé, diváci...

PS: Kdyby nás to nebavilo, trávime volný čas jinak.

Během soutěže jsme najezdili 1085 kilometrů, v tělocvičně strávili cca 60 hodin. Zažili jsme spoustu prči, i něco, co bychom raději oželeli.

Pozitiva převažují, ale bohužel jsem si, za 20 let co se kolem volejbalu motám, na nějaké situace stále nezvykl. Například, když nahrávač večer před odjezdem na trip, při němž máme odehrát 4 zápasy o záchranu v soutěži pošle večer sms, že nejede, protože se musí učit, ale pak je na plese do 2 hodin ráno a přijde mu to normální nebo čerstvě, když před posledním zápasem sezóny, na který nás je přesně šest, přijde borec, že končí...