Jdi na obsah Jdi na menu
 


20 let VK SPORT - oslava 3.9.

Dámy a pánové!

Před 20 lety vznikl v hospodě Maxim nápad - založit volejbalový klub. První trénink v počtu 12 prcků proběhl v září 2002, první turnaj o rok později.

Zakládající členové: Zdeňka Maixnerová, Tomáš Novák, Karel Volt - autor názvu klubu a Vašek Šrámek. Logo vymyslela Jitka Svobodová, za což obdržela honorář - sedmičku červeného.

Během času se v oddíle vystřídalo 16 trenérů a téměř tři stovky kluků, plus na výjimku 2 děvčata.

Řada odchovanců se ukázala a ukazuje v různých reprezentačních výběrech, jsou mezi nimi vítězové 1. ligy, extraligy, Českého poháru, Univerziády, účastníci olympiády dětí a mládeže...

Zakladatelé nepočítali ani náhodou, jaký to vezme postupně fičák.

A proto všichni členové - bývalí i současní jste srdečně zváni na akci, která se uskuteční 3. září na rychnovském koupališti. Přijďte se pobavit, popovídat si, mrknout na fotky z historie klubu. 

Areál bude zpřístupněn od 15:30 Členové klubu s doprovodem mají vstup volný! Od 18:30 nám zahraje G point funKction a po tomto skvělém rychnovském bandu vystoupí IRON MAIDEN REVIVAL!!!

Občerstvení zajištěno (plavek netřeba, koupaliště již bude mimo provoz)

 

 

g point funKction - Home | Facebook                             

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

foto

Danda,19. 7. 2022 11:17

Rok nedám, protože jsem ještě netrénoval.
Ale dle místní znalosti (komunikace, strom, budova) bych řekl, že je to v Česticích. Pohled od šaten směrem k hlavní silnic .....

Re: foto

Tom,19. 7. 2022 16:43

půl piva