Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČP U 20 3.kolo; extraliga U 22 do 2.; st.ž. v HK

Lehké shrnutí víkendu:

1) Extraliga U 22

Ve Svitavách se utkala družstva 3. skupiny, mezi nimi i domácí, kde máme 4 chlapce a VK Ostrava, kde se ke kořenům ve VK Sport hlásí Matěj s Bóďou.  Protože jsem chytil nějaký moribundus, byl jsem odkázán na live vysílání. Musím říct, že co jsem viděl bylo moc pěkný. Neoddiskutovatelný fakt - Dominik na hřišti znamená přísun bodů. Stylově taky ze středu ukončil turnaj. Danovi se zase povedlo bodem z podání skončit mač tuším s Valmezem. 
Krásnou pětisetovou bitvu Svitav s Ostravou zakončil svitavský útok po lajně - 30 cm do hřiště. ( mám záznam) Protesty, při kterých ukazovali protihráči kam dle nich dopadl míč byly zbytečné. Ale hlavně, oba mančafty jdou výš.

Jen si nechám někdy vysvětlit, proč Matěj, který šel do OVY jako nahravač, při jednání jsme byli ujištěnï, že bude nahrávat ve třech družstvech, pořád hraje na smeči? 
 

2) ČP U 20  Hronov

3. kolo, tři výhry, celkové vedení. Do konce zbývá jedno kolo základní části + finále. Rozjeté je to dobře. Nevím, jestli jsem nepřišel o místo na lavičce. Turnaj, dle sdělení ZM, skvěle odnahrával Edouš, takže s tím Fanouš a spol. pěkně zvonili. 
Příští kolo je 15. ledna, doufám, že u nás.

 

3) KP st. ž.

Několik železných žáků, kteří nepodlehli jako my ostatní viróze, porazilo Slávii B a Novou Paku, s Áčkem Slávie prdli. Pro zasmání: ZM byla v týdnu poučena vedoucím soutěže, mládeže, centra a nevím ještě čeho, aby si laskavě nastudovala pravidla.  (Pochopitelně e-mailem) Šoumeni z HK ale v klidu volně přesouvají hráče mezi družstvy jak je potřeba. Teď fakt nevím, co si máme kde nastudovat.