Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ex junioři v Hradci

Poslední kolo, pořádané v Hradci Králové nám, mírně řečeno, nevyšlo. Jakýkoliv koment je zbytečný, myslím, že si každý hráč, který je schopen sebereflexe, uvědomil, co bylo blbě.

Nic, je to jen sport. Za mě jediná poznámka. Jsem rád, že to uspořádal Hradec. Za výkony, které v našich prvních dvou zápasech předvedli rozhodčí, bych měl velký problém zaplatit za pískání. Jestli je pravda, že hlavní ze zápasu s Prosekem má namířeno do extraligy mužů...no

Takže končíme v Olomouci. I když jsme měli možná před sezónou trochu jiné představy myslím, že celkové umístění odpovídá. Vidíme se jednou až dvakrát za měsíc, s někým jednou až dvakrát za půl roku, David má od prvního turnaje problémy s ramenem a kromě Edy na tuto soutěž mladší kluci zatím nemají. Jestli budeme na konci 14. nebo 15. je úplně jedno. Já jsem si sezónu docela užil (až na Hradec) a jsem rád, že jsme do toho šli. Netuším, kdy se nám zase podaří tento úspěch zopakovat.

V Olomouci bydlíme v ABA Apartmens. Trenéři mají pokoj s terasou, hráči jen s balkónemcheeky Protože v neděli pinkáme až ve 13:00, tak by to mohl být pěkný večer. 

Určitě nebude velký auto, takže poprosím Roklíky a složíme se jim na šťávu. Ubytování je za 0,-

Je to poslední pinknutí tak věřím, že vrátíme i s úroky Olomouci i Svitavám!