Jdi na obsah Jdi na menu
 


Extraliga kadeti - dobojováno

Dobojováno, není úplně přesné. Extraligu neodehráli všichni s potřebným zápalem. Někdo to měl jako povinnost, někdo jako výlet a někdo měl rozhodující turnaj o zachování extraligové příslušnosti za “zku.vený víkend”.

Můžeme litovat, že si tuto soutěž loni nemohli zahrát kluci narození 2003, ale s tím se nedá nic dělat. K boji o baráž  nás předurčil už první turnaj, kdy jsme měli ve skupině pozdější vítěze a k nim třetí a sedmé družstvo celkového pořadí. A tak jsme se plácali mezí 4. grupou a žumpou a bylo jasné, že se, při plánovaném snížení počtu účastníků příštího ročníku, baráži nevyhneme. Paradoxně nejlepší turnaj jsme odehráli v Kolíně, kde nám chyběly dva bodíky v koncovce setu k postupu do 3. skupiny. Jak by to změnilo celkové pořadí, potažmo nasazení do baráže si můžete zkusit vypočítat, já jsem to udělal. A to jsme byli v šesti, s bratry Linharty, kteří přijeli v noci z lyžování a Franta nebyl zdravotně zcela fit.

Že jsme pro příští rok vypadli je blbý, ale jako mančaft na to nemáme. Franta, Lukin, Krassič dělali co mohli, svoje maximum na hřišti se snažili odevzdat Eda, Matouš a Vojta Č. Ostatní do této soutěže zatím nedorostli, někteří fyzicky (to přijde), někteří mentálně. Bohužel jsme vždy na jednom postu ztráceli na soupeře, a to při vyrovnaných zápasech rozhodlo. I teď, v přímém souboji se Svitavy.

Pokus posílit draftem chlapců z hor dopadl blbě. Jeden z Pokorných byl na tréninku 2x, druhého si pamatuju, že se mu říkalo Květák, a že mně po něm zbyl bordel v autě. Pego začal dobře, ale pak si to asi vyhodnotil jinak a u Toma uvidíme. 
Chci poděkovat všem, kteří na hřišti nechali co mohli, Aldovi, který trpělivě snášel moje výlevy na lavičce.

TN

Předvedená hra od 3. setu s Orionem a při zápase s Frýdlantem je i moje vizitka. Líp jsem to prostě některé chlapce nenaučil. Můžu si za to sám. Tolerance pozdních příchodů na trénink, (ne)rozcviček, neplnění pokynů…výsledek několikaleté snahy = 0

 

Náhledy fotografií ze složky ex kadeti Svitavy 10.-11.4.22