Jdi na obsah Jdi na menu
 


Extraliga kadeti Kolín - díky chlapci

Do Kolína jsme odjížděli s jediným cílem, udržet se ve skupině. To znamenalo porazit v prvním zápase Slávii. Během týdne odpadli: Lukáš - Covid, Matouš - Karanténa, John Dear - dovolená Mauritius, a nakonec i Horňa, který si i přes poctivé rozcvičení před tréninkem, pravděpodobně při 150 pokusu o smeč do koše, podvrtl kotník angry. Jak nám ten jeden hráč chyběl, se ukázalo v posledním zápase. 

Všichni kluci si zaslouží plné absolutorium. Eda s Frantou, kteří se vrátili v sobotu ve 3 ráno z lyží, Petr, Dufino, Vojta, Pego i Ciráno.

Se Slávií to byla holomajzna, ale dvě těsně vyhrané koncovky a ve třetím setu už pohoda. Franta s Petrem měli na smeči 100%, Eda to odběhal a v každém setu jsme měli 6 - 10 bloků, o které se chlapci podělili rovným dílem. Vyrovnanou koncovku 2. setu nakonec rozhodl Dufíno, který pěti plachtami dopodával.

S Opavou jsme si nečuchli, zato s Příbramí 3:1 po bezvadném výkonu! Turnaj se zamotal tak, že případné vítězství s Lanškrounem, otevíralo dveře k postupu.

Aby toho nebylo málo, tak z Franty vypadlo, že má v krku tyrolský knedlík. První set urvaný v koncovce, druhý pro Lanškroun, třetí prohra po nevyužití pěti mečbolů 30 : 32, pak už došly síly i motivace. Nedivím se.

Cíl jsme splnili, žádná hořkost z nepostupu se nekoná. Eda roste v nahrávače, bojuje, hecuje, Franta s Petrem na smeči odevzdali všechno, Házenkář Pego je už i blokař, Ciráno překvapil na útoku, kdy s Edou mají jedničku sehranou bezvadně. Dufino s Vojtou se předvedli v nejlepším světle, bohužel výškový handicap je znát, takže z postu účka jsme prakticky nebodovali.  
ef791373-9d3d-44ff-b186-f231acb74d76.png0