Jdi na obsah Jdi na menu
 


HK 16.10. VK Sport získal několik sad medailí

Termín:  neděle 16.10.2016

Místo: hala Slavie HK
 
Do německého vagonu českých drah se v neděli nalodilo 14 družstev + 4 trenéři rychnovského VK SPORTu. Někteří účastníci zájezdu cestovali vlakem prvně, někteří už si zase nepamatovali, kdy si naposled nechali ve vlaku cvaknout lístek.
Cesta proběhla celkem v klidu. Pouze Eda se najednou ocitl v Častolovicích v kolejišti, kam mu vypadl balón. A jedna nervózní babka si stěžovala, že postrádá na cestu do Hradce klid.
Přesun ze Slezského předměstí brzdil jen Michal, který vláčel 15 kilovou tašku a nebyl schopen udržet tempo.
Turnaje se zúčastnilo dohromady asi 100 družstev, takže to byl pěkný šrumec. V některých skupinách se hrálo až 21 zápasů, což byl záhul zejména pro rozhodčí.
Všichni kluci se snažili. Ti, kteří hráli na krajních kurtech to měli ještě ztížené tím, že jim hřištěm plynule procházeli jednotlivci i skupinky hráčů, rodičů, trenérů...
Výsledky, nemusí být konečné, protože už při vyhlášení jsme našli nějaké chyby. Zatím ale platí to, co je uvedeno dole. (Omlouvám se modrým, výsledky jsem zapomněl.)
Cesta vlakem domů proběhla opět v klidu. Devět hráčů si rodiče odvezli domů již z haly. Protože se nikdo neměl k zapomenuté svačině (toasty) tak jsme je snědli. Velkou radost mně udělal Papi junior, který si se mnou zazpíval  od Wohnoutů Svaz českých bohémů. Z čehož plyne, že i prckové jsou schopni vstřebat kvalitní hudební produkci a nejsou omezeni pouze na "Šrouby a matice"
TN
 
DANÍČEK - MORÁVEK 1 místo,
HEJL - PAPÁČEK 3. místo
ČERVENÝ - KOSTELEJ 2. místo 
 
PRAŽÁK - HEŘMAN 3. místo (zde bude oprava na 2.)
HEJČL - ŠVIKRUHA - FOJT 2. místo (zde bude oprava na 3.)
 
KORÁB - KODYTEK 1. místo
KUBÍČEK - HOVORKA 2. místo 
http://www.minivolejbal.cz/clanky/v-hradci-kralove-odstartovala-minivolejbalova-sezona-2016-2017.html

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkujeme

Fojtovi,20. 10. 2016 13:28

Gratulujeme všem borcům a děkujeme trenérkám a trenérům za pevné nervy a pevný a laskavý přístup :-) Nejen na turnaji, ale celé roky!!!

Borci

fifan,19. 10. 2016 22:28

Gratuluji všem hráčům a rovněž tak trenérům!
No asi to děláte dobře:-) Jen tak dále!