Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace (nejen) pro kadety

  1. Od 20. dubna jsou povoleny venkovní sportovní aktivity profesionálních sportovců … vrcholoví sportovci se smlouvou…

Z mého pohledu jsou hráči extraligy kadetů vrcholovými sportovci a většina kluků má s oddílem hráčskou (profesionální) smlouvu. Je to slovíčkaření, ale možná by stálo za úvahu, zda je obhajitelné zahájit trénink s kadety. Čtyři na kurt, za předem definovaných podmínek.

  1. V pátek 10. dubna začaly přípravné práce na kurtech. Je potřeba roztahat dovezenou antuku a válcovat, válcovat, válcovat…. V tomto případě stačí dvojice denně, roztáhnout  pytle na každou polovinu kurtu a válcovat.

Mohl bych poprosit Aldu o tvorbu „rozpisu“ dle ochoty hráčů? Stačí pak dát vědět čas, zajistím otevření areálu. Časová náročnost cca 90 minut

  1. Pokud by si chtěl někdo napravit reputaci, má možnost. Zatím jednou týdně, pravděpodobně v pátek od 20:00 do 21:00 – pomoc při desinfekci veřejných prostor. Stačí vždy pouze jeden dobrovolník.

Ochranný oděv, rukavice zajistím. Začínalo by se u bazénu, postupně se aerosolem ošetří zastávky, lavičky a workoutové hřiště, postupně třeba něco přibude, třeba i kurt.  Posádku vozu tvoří strojník PBRK + pomocník. Zahájení akce 24. 4.       

Kdo by byl ochotný, může se hlásit u TN

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář