Jdi na obsah Jdi na menu
 


M ČR starší žáci - úspěch s hořkou pilulkou...

Den druhý:

Jeli jsme dle plánu. Trošku zahaproval Lukin, protože nestihl první zápas, ale byl v tom nevinně. Bohužel jsme všichni věděli, že když šmiknem Odolku a Slávku jsme mezi posledními čtyřmi.

Odolku jsme po trápení přehráli, Slávii po výborném výkonu ne. Naposledy jsem se vyjadřoval k rozhodčímu před 10 lety a následně jsme na tohoto chlapce, čistých úmyslů dali veto.

Dnes rozhodoval poslední zápas ve skupině proti domácím. Vítěz šel do semifinále. Zkrátím to.

V 1. setu tři zářezy prohra 24 :26 Za stavu 23:21 pro nás se po vytlučeném bloku zeptal sudí Slávisty, zda tečoval. Viděli jste někdy hráče Hradce cokoliv přiznat...?

Ve 2. setu zářezy dva. Výhra 32:30

V rozhodujícím setu zářezy dva. Prohra 14:16 Přešlapy se prý nedají stihnout. Borec na kůlu zakončil zápas odpískáním dvojáku. Byl, ale předtím nechal v klidu projít dva tahané míče domácích....

Děkuji klukům, fanouškům i nezávislým divákům včetně rozhodčích, kteří mně cestou do šaten říkali, že to byla prasárna. Za to si sice nic nekoupíme, ale alespoň se nemáme za co stydět.  

kaspar.jpg

 

Vůl zůstane volem, i kdyby na housle hrál ...

Tento dres by byl dnes pro muže na empire příhodnější

 

 

 

 

 

 

 

Den první:

Od bazénu vyrazila obě auta, pana Krasska i TN, včas.  Honza Karban stál tentokrát na správné straně silnice a Bahňa nás i přes sledování mobilu také zaregistroval. Přesun jsme zvládli a na nástupu byli včas. Při slavnostním zahájení jsme se dozvěděli, že paní Berdychová je na míč nešikovná, pak se předvedl trojnásobný Mistr světa v ovládání  malého měkkého míčku a když na závěr zažongloval s mobilem mohl turnaj začít.

Ve skupině jsme měli bronzového z ČP Nový Jíčín a dva mančafty z první osmy - Kladno a Prosek. Na jednoho z nás čekal černý Petr = boj pouze o 13. - 16. místo v ČR

V 1. zápase kluci vlétli na Kladno tak, že vedli až o 11 bodů, Kladeňáci stahovali, ale nakonec byl set náš. Bitvu ve 2. i tiebreaku jsme prdli o 2 body. Zklamání, ale alespoň získaný bod.

Ve 2. zápase se mělo jednat o formalitu. Nový Jičín si ale vybral slabou chvilku a největší překvapení turnaje prvního dne bylo na světě. Zasloužených 2:0 = 3 body do tabulky!   (Bonus navíc - Jirka Bahník se během "tajmu" usmál yes).  Současně hraný zápas dopadl nejlépe jak mohl = postup, bez ohledu na výsledek posledního zápasu.

Poslední mač s Prosekem měl být na pohodu. Kluci si vyměnili posty, konečně se dostal na plac i Honza K. Pohoda to nebyla, dostali jsme pěkně, ale tento zápas už pro další vývoj turnaje nic neznamenal.

Postupujeme do nadstavby, kde nás čekají 3 zápasy a neseme si s sebou 4 body. (Kladno i Nový Jičín 2)  Máme splněno nad očekávání. Pokud by se však povedlo obrat zítra o body Slávii HK a Odolenou Vodu....

Děkuji všem klukům za předvedený výkon. Každý nechal na place všechno a každý v určitém momentu družstvo podržel. Mates na podání s Kladnem, Bahňa na podání v 1. setu s NJ, Michal Č. zahrál jako nikdy, Fanda L. měl největší úspěšnost v útoku za celý rok a v poli makal, Petr K. spolehlivý v poli, ale k tomu s tím párkrát krásně zazvonil, Lukáš patří, nejen dle mě, k nejlepším nahrávačům turnaje, Vašek přišel, viděl, zablokoval a pak udělal šňůru pěti bodů. Snad si to zítra nepokazíme.