Jdi na obsah Jdi na menu
 


M ČR starší žáci 6. místo + ...!!!

Kdyby mně někdo v pátek ráno řekl, že na Mistrovství České republiky vybojujeme 6. místo, tak bych mu sehnal studený obklad a prášky na hlavu.

A ejhle! Turnaj byl tak vyrovnaný, že, kromě Břeclavi, mohl každý porazit každého. My jsme první den prohráli s Kladnem a následně  získali 3 body s Novým Jičínem, nasazeným do soutěže jako číslo 3 = bronzový tým Českého poháru.

Do nadstavby jsme šli z 2. místa a s kalkulací, že při zisku 6 bodů ze tří zápasů jdeme do první čtyřky! Body jsme vybojovali čtyři, takže z toho byla druhá čtveřice, tedy zápasy o 5. - 8. místo.

Hned v prvním nedělním utkání kluci porazili Sokolov, následná porážka s Českými Budějovicemi znamenala celkově 6. místo!!! To tady ještě nebylo a obávám se, že si zase chvilku na takovou šanci počkáme.

Ano v zápase o první čtyřku nás zařízl sudí. Jak pravil jeden z trenérů: "Takovou prasárnu jsem ještě neviděl, ale Tobě je to teď platný jak mrtvýmu paralen!" Aby bylo jasno. Blahopřeji Slávii k postupu i k zisku stříbrných medailí. Kluci ten zápas nepískali, ale být na jejich místě, jednu stříbrnou placku schovám pro rozhodčího Motla, má na ni velkou zásluhu.

Zase je fakt, že k neoddiskutovatelným jistotám jako je Karlův most nebo Karel Gott přibyla jedna další. Motl se nezměnil a i po deseti letech, co jsme ho nepotkali, se chová jako zakomplexovaný blbeček.

Při závěrečném vyhlašování přišel ještě bonbónek. Franta Linhart byl vyhlášen nejlépe přijímacím hráčem turnaje!  

img_20190512_153934.jpg   img_20190512_153333.jpg

TAK TO JE ÚLET!!!