Jdi na obsah Jdi na menu
 


Parádní víkend prcků v Dolním Újezdu

Dubnový víkend odehráli prckové bezvadně zorganizovaný turnaj v Dolním Újezdu. Je škoda, že se pořadatelé "festivalu barevného volejbalu" v KHK  nepřijeli mrknout, jak se dá udělat akce pro 500 dětí ve dvou dnech.

Ač turnaj nebyl dotován startovné činilo 50,- Kč! za družstvo,  před turnajem dostali kluci trička, kdo byl na bedně tak medaile a ještě každý oddíl krabici sladkostí.

Hřiště nebyla nahečmaná na sobě (se společnou lajnou), každý zápas řídila dvě děvčata - mimochodem velmi sympatické juniorky (jedna pískala, druhá otáčela). Prostoje minimální. V neděli se stihlo odehrát 37 kol do čvrt na dvě! yesyesyes

My jsme s panem Hovorkou měli v neděli pohodičku. Každá dvojička dostala rozpis utkání - kolo + hřiště. Které kolo se právě hraje svítilo na tabuli. Kluci si to hlídali sami a ani jednou jsme je nemuseli hledat.

Nejnapínavější zápasy odehráli ve své skupině Kubové (Hovorka + Červeňák). Aby skončili na bedně, museli v posledním zápase vyhrát a ještě musely klapnout dva zápasy soupeřů. A ono to dopadlosmiley. Kluci tak přispěli do víkendové sbírky ke dvěma sobotním (Miky + Kuba a Fifan + Tomáš H) třetím bronzem. Bilanci vyšperkovali zlatými plackami Alda s Honzou (na kterém fakt není poznat jestli vyhrál nebo prohrál) a Pepa s Fildou (který prohlásil, že byl v některých zápasech úplně mimo). yes

Zatím dávám pouze pár fotek z neděle. Ostatní budou umístěny na rajčeti. Odkaz dodám. TN

20170402_132608.jpg

 

 

 

 

 

 

20170402_131646.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář