Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plavecká štafeta proti kopačkám

S trenéry fotbalových dorostenců jsme asi před měsícem domluvili, že bychom mohli udělat prča závod v nějaké neutrální disciplíně.

Plavecké štafety se přímo nabízely. Původně uvažované vzdálenosti cca 400m budily hrůzu v očích účastníků, proto byly nakonec zvoleny sprinty - 100 + 50 metrů. V celkovém součtu je to 1500 m, což je olympijská disciplína, takže si můžete porovnat dosažený čas s časem mistrů. 100 m bylo také zařazeno záměrně. Zaplavané výkony budou zařazeny do plaveckého závodu PBRK, který začíná tento pátek a končí ve středu. Zatím vede Bóďa, který nasadil laťku fakt vysoko.

Chtěl bych poděkovat trenérům fotbalistů i jejich svěřencům, že do toho šli i jak k "závodu" přistoupili. Našim samozřejmě blahopřeji k vítězství. Nezapomínám na podíl i fanouškovské obce, kde jsme tedy vyhráli na celé čáře!   Fotky jsou na FCB

  Výsledky štafet

img_20190923_181749.jpg Honza po stovce sotva vylezl na břeh, ale čas měl výborný!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sláva vítězům...

M. Zemánek - trenér,24. 9. 2019 14:37

Nezbývá než sportovně přiznat, že jste zvítězili zcela zaslouženě. Vyzkoušeli jsme co se dalo, bohužel k lepším časům nám nepomohla ani naše velká zbraň - modifikace konvenčních plaveckých stylů :-). Gratulujeme, vrátíme se silnější!!!