Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prague Volleyball Games + rozpisy

Chlapci, kadeti! Na četné dotazy ohledně Prague Volleyball Games 2019 asi tolik: Přihlásil jsem kategorii MU 16 dne 29.5. Jsme zařazeni do "klubu" a máme být vyzváni k úhradě startovného - ještě se nestalo. Termín je 20.10. Do této doby je možné přihlášku (registraci) upravit. Zatím je přihlášeno 11 osob, bez ubytování. Dle dohody ze zakončení v Lupenici - startovné+ cestu hradí klub v plné palbě, ubytování + jídlo si hradí každý sám.

(Poté, co jsem viděl spotřebu Honzy S. by se asi klub nedoplatil. Dle počtu jahodových knedlíků snězených na posezení vychází, že Honza sežral kilo a čtvrt za necelou půlhodinku. Za rok jsou opět ve Vizovicích přebory jedlíků ovocných knedlíků, myslím, že má velkou šanci na umístění. Letošní vítěz dal za hodinu 62 kousků).  

S hledáním bydlení můžete pomoci všichni, bylo by dobré mít do konce září něco zajištěno. Upozorňuji, že k Petře Sýkorce se všichni nevejdeme! Pokud něco objevíte, neváhejte a dejte hned vědět. Může to být klidně na okraji Prahy, dojíždění by neměl být velký problém.

Do sekce oblíbené odkazy dávám postupně rozpis soutěží - od okresu až po 1. ligu juniorů. Excelová tabulka letos nebude, nestíhal jsem přepisovat všechny změny, tady by to mělo být vždy aktualizované.

Kdo neví proč je v sestavě extraliga kadetů ČT - za ČT by mohlo nastupovat 5 našich borců.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář