Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prckové dobyli Dřevěnice

V neděli jsme s chlapci zavítali do volejbalové Mekky - Dřevěnic. Můj navigátor Honza Papáček poctivě hlásil odbočky již 100 metru za cedulí, takže jsme dojeli na místo včas, dokonce s mírným předstihem. Cestou mě malý Fifan upozornil na každý ujetý kilometr, Jáchym se co 3 minuty ptal kdy už tam budem. Naštěstí se někde v Hradci začali prát, tak byl chvíli klid. Po příjezdu  Fifan otevřel první krabici s jídlem a já jsem šel zaregistrovat družstva.

15 žlutých bylo rozděleno do tří skupin a 17 oranžových, z toho asi 6 dřevěnických, do čtyř. Postupový klíč byl drsný. O celkové vítězství bojovali pouze vítězové skupin.

V oranžových profrčeli skupinou jako nůž máslem Filda s Pepčou. Oba navázali na výkon ze Všestar a ve finálové skupině postupně porazili 3 dřevěnické soupeře. Jejich vítězství je o to cennější, že ve všech zápasech otáčeli nepříznivé skóre. Trošku si přitom pohráli s naší nervovou soustavou, ale konec dobrý - vše OK.yes

Druhá dvojička (přezdívaná leklé ryby) hrála také velmi dobře. V celém turnaji prohráli pouze jeden zápas. Bohužel to znamenalo, že postoupili z 2. místa. Kluci hráli fakt pěkně, ale z jejich výrazu není poznat jestli vyhráli nebo praskli. Trochu emocí by neškodilo. Jednou natočím, co všechno stihne Matouš po vlastním podání při přemístění do kurtu. cheeky

V každém případě se obě družstva předvedla bezvadně.20160529_122712.jpg

 

 

 

 

 

 

U žluťásků se jen čekalo, kdo bude mít peška v podobě kluků z Kvasin, kteří jsou před ostatními o parník. Černého Petra si nakonec vytáhli Mimi, což bohužel znamenalo, že budou hrát o 4. - 7. místo. S bilancí 5 vítězství - 2 prohry nakonec skončili 5.

Co nikdo nečekal byl postup do finálové trojice obou dalších družstev. Ve finálové skupině sehráli mezi sebou super mač, ve kterém byli nakonec v koncovce šťastnější Papi - Jáchym a Marek, kteří porazili 13:12 KO-KO - Ondru s Honzou. Mimochodem Honzík měl s sebou tašku, kterou sotva unesl. Až pojedeme do Olomouce, raději vezmeme vlek.

p5293568.jpg

 

 

 

 

 

Pět družstev - bilance 1. místo, 2. místo, 3. místo a dvě pátá -  celkem 26 vítězství proti :8 prohrám!

Děkuji všem účastníků zájezdu za pomoc i dopravu. Třeba za 8 až 10 let se tam kluci podívají znovu v kategorii dospělých.

Tom Morávek poctivě fotil, výsledek můžete spatřit zde:

http://tomgiba.rajce.idnes.cz/Drevenice_29.5.16/

tak už je to jako odkaz, snad bude fungovat

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bomba

Míša,31. 5. 2016 9:48

Kluci to je "bomba" posílám velikánskou gratulaci, jak malým sportovcům, tak velkým trenérům a už se moc těším do Olomóóóce a pevně věřím, že to tam zopakujete, evidentně natrénováno máte. Super!!!!!!

KLUCI DÍKY

Danda,29. 5. 2016 20:31

Vyslechl jsem ohlasy některých hráčů a Toma M. na výkony všech našich "VK" chlapců a nemohu jinak než všem hráčům moc pogratulovat k předvedeným výkonům. Z turnaje byli kluci nadšeni a výsledky jsou dobrou motivací pro další trénink.

Zvláštní poděkování patří oběma Tomášův, kteří svou podporou klukům moc pomohli.

Kluci jen tak dál ..........