Jdi na obsah Jdi na menu
 


Před pauzou ještě trocha radosti

11. 10. 2020

Protože sport = volnočasové aktivity jsou, jak podle státního věcného břemene, tak  agenta Bureše i Prymbambuly zcela nepodstatnou součástí lidského bytí tipuji, že nedělní vystoupení našich borců v soutěžích ČVS bylo na dlouhou  dobu poslední. 
Ale bylo parádní! Prckové v Jičíně neztratili ani set, vyslanci v juniorské extralize - koťátka Roklovic, si důrazně řekli o místa v základní sestavě. 
Všem trenérům i hráčům děkuji za přístup a blahopřeji ke skvělému vstupu do sezóny prakticky ve všech kategoriích. 
V tuto chvíli netušíme jaká další omezení ještě přijdou, ale pravděpodobně nebude možné trénovat ani v malých skupinkách. Je to na vás, udělejte si plán a každý den se alespoň chvilku udržujte, byla by škoda dřepěním u počítače zahodit celou přípravu a pak začínat od nuly. 
Přeji všem hodně zdraví a když už čínskou breberku potkáte, tak co nejlehčí průběh. TN

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fandíme

Jirka,12. 10. 2020 12:35

Ahoj do Rychnova! I když jsme se z RK před lety odstěhovali, snažím se zůstat v obraze. Všiml jsem si v posledních letech vzestupu Vašeho oddílu a moc vám fandíme. Je hezké vidět, jak proháníte velké kluby a jak se Rychnov zviditelňuje na volejbalové mapě. Přeji co nejkratší zákaz činnosti a věřím, že budete pokračovat v nastoupené cestě. Jirka Dvořák Pha