Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění - dokumentace

19. 8. 2020

 

Dokumentace na soustředění:

formular_bezinfekcnost.docx

Prohláení o zdr. stavu dítěte.docx   - OPRAVTE PŘED VYTIŠTĚNÍM DATUM NA 22. 8. 2020

Zdravotní karta dítěte.doc

vzor_posudku_zdravotní_způsobilosti.doc

Bez výše uvedené vyplněné dokumentace nemůžeme hráče na soustředění přijmout!!!

Vstup rodičů do chaty je zakázán po celou dobu soustředění (ani povlékání postelí), stejně tak jsou zakázány návštěvy.

Pro hráče 1. ligy a extraligy. Do zahájení soutěže musí mít každý hráč níže uvedené osvědčení. Existuje jistá benevolence ve výkladu, viz. níže. Kdo zvládne a nebo b - OK, pro c) zjišťují maximum Zdena s Míšou.

Lékařská prohlídka z hlediska odbornosti lékaře

Pro lékařské prohlídky z hlediska odbornosti lékaře platí, že:

 

a)    lékařské prohlídky  ke sportu pro všechny (tj. pro účely organizovaného a neorganizovaného sportu a pohybové rekreace určené širokým vrstvám obyvatelstva) provádí a lékařský posudek vydává registrující lékař (tj. praktický lékař)

 

b)    lékařské prohlídky  k výkonnostnímu sportu v organizovaných sportovních soutěžích provádí a lékařský posudek vydává registrující lékař (tj. praktický lékař) nebo lékař v oboru tělovýchovné lékařství,

 

c)    lékařské prohlídky k vrcholovému sportu, ke sportovní reprezentaci státu a její přípravě posuzuje a lékařský posudek vydává lékař v oboru tělovýchovné lékařství; vrcholovým sportem se rozumí oblast sportu, která zahrnuje státní sportovní reprezentaci a přípravu talentovaných sportovců k této reprezentaci, kterými jsou členové resortních sportovních center nebo sportovních center mládeže a obdobných zařízení pro přípravu sportovců.

Zadost-o-posouzeni-zdravotni-zpusobilosti-k-TV-a-sportu.pdf