Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žáci MISTŘI!!!

Úspěch rychnovských volejbalistů

 

 

Starší žáci hráli souběžně krajský přebor královéhradeckého kraje, který se po 4 odehraných kolech sloučil s krajem pardubickým. My měli zastoupení dvěma družstvy.

Dále jsme hráli Český pohár starších žáků.

V obou soutěžích jsme dosáhli výborných výsledků.

KP jsme s přehledem vyhráli a stali se přeborníky kraje a zároveň jsme získali 1.místo spojeného pardubického a hradeckého kraje. Družstvo B obsadilo 5.příčku.

V ČP jsme také o sobě dali vědět. Z celkového počtu 32 družstev z celé republiky jsme obsadili 10 místo, kdy jsme za sebou nechali středisko sportovní mládeže Hradec Králové. A kdyby naši kluci měli takové výškové parametry, jako ostatní družstva, (hráč Proseku Praha – 203 cm),  tak bychom hráli o „bednu“. Další škoda byla, že nás dost potrápil Covid, ať již nemocí nebo karanténou, takže někteří měli karanténu i 6 x a někteří (Mára) stále s následky bojuje. V poháru se nám zranil Honza Moravec, který se ještě chvíli bude na nás koukat z lavičky J. A co zamrzelo nejvíce, že někteří dali přednost lyžařskému kurzu, než účasti na poháru L.

Za starší žáky hráli: Jan Papáček, Pepa Daníček, Aleš Hejl, Kuba Červený, Jan Moravec, Marek Suk, Miky Morávek, Tomáš Kubíček, Kuba Zuzánek, Tomáš Jůdl, Jáchym Heřman, Honza Kodytek, Ondřej Koráb, Kuba Beneš, Ondra Hejčl, Marek Rusmich a Honza Kafka.

Kluci díky a ať se daří v kvalifikaci na Mistrovství České republiky, která se bude konat 15.4. – 16.4. 2022 

 

016d91d0-1cbc-4559-94ed-382aefc60238.jpeg