Jdi na obsah Jdi na menu
 


Supervíkend 8. - 9. 10. Výsledky

JUNIOŘI

Dvě cenná vítězství v Českém Krumlově! I pro oko lahodící oboustranný velmi hezký volejbal. Zisk 6 bodů je super yes. Opět jsme se nevyhnuli výkonnostní sínusoidě, ale konec dobrý, všechno OK. Blbé je, že se nemáme šanci na tréninku sehrát, a vysvětlovat až během zápasu, kde má kdo stát je pozdě. Z toho mám trošku obavy, aby s námi soupeři, tak kvalitní jako právě Krumlov, ve druhé polovině sezóny nezacvičili. Kromě toho se nám, v boji o vítězství ve skupině, vylíhl další silný soupeř - Polná!

A právě proto mrzí ztráta dalšího bodu z nedělního dvojzápasu s Drásovem.frown

Příští zápas 12. 11. v Praze na Proseku. (Hraje se jen v sobotu enlightened). Pokud se domluvíme, klidně může vzít 2. auto někdo z hráčů. 

KADETI - ČESKÝ POHÁR

Úkol splněn, postup do první čtyřky byl v neděli povinností. V tělocvičně v Letohradu byla kosa jak v nevytopeném íglů, do finálové čtveřice jsme postoupili v pohodě. Uvidíme jak jsou na tom soupeři - Orion a Česká Lípa, které bychom měli, společně s Kralupy potkat v příštím kole 13. 11.  Z toho plyne, že kadeti, hrající za juniory budou mít pěkný herní víkend. Zkusíme zažádat o pořadatelství.

STARŠÍ ŽÁCI

Starší kluci vyhráli v neděli všechno co se dalo. Slávii HK A porazili 2:1, Novou Paku a domácí Třebechovice shodně 2:0 yes

BAREVNÝ V HK

ŽLUTÍ    2. místo

ORANŽOVÍ 2. místo

ČERVENÍ 1. místo

MODŘÍ 1. a 2. místo

 

 

Náhledy fotografií ze složky HK 9.9.22