Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj prcků Kostelec n/Orl. 5. 11. 2016

V sobotu jsme se zúčastnili druhého kola "Festivalu barevného volejbalu" v Kostelci.

Marně hledám naplnění slova festival. 220 dětí umístěných v jedné tělocvičně od 8:30 do 15:30 v pěti kategoriích + k tomu nejméně stovka dospělých = megaakce pro akci.

Je to neskutečný záhul pro pořadatele i pro hráče. Ano, rozpisy zápasů, organizace skupin - všechno klapalo. Dodržení časového harmonogramu považuji za malý zázrak. Ale například u červených nebyl zápas, který by nemusel být přerušen kvůli cizímu míči, pobíhajícím  hráčům, kteří měli volno nebo bezohledným divákům. Neznám podmínky pořádání takové akce, ale kdyby se turnaj odehrál ve dvou termínech třeba žlutí + oranžoví a červení + modří, (nebo na dvou místech) tak by to věci jen prospělo.

20161105_105518.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I když se rozhodčí střídali, tak po 14:00 už některé slečny netušily, co se před nimi odehrává. Poprvé jsem zažil, že se výsledek 8:3 proti nám  změnil po dvou odehraných míčích na 8:7 pro nás, aby byl vzápětí korigován na remízu. Argument, že je to jen turnaj, kde o nic nejde jsem v sobotu slyšel 3x.

Výsledkově můžeme být spokojeni. Všechna družstva nakonec skončila s kladnou bilancí.

Celkové vítězství obhájili ve žlutých o parník KORÁB - KODYTEK

Osvědčila se nominace trojic v červeném i oranžovém volejbalu.

PS: Zkusíme se domluvit s některými soupeři a uspořádáme nějaký skromnější turnaj. Další "Festival" je až na jaře v Kvasinách, kde jsme loni měly 21 družstev. Zda se zúčastníme je ve hvězdách. TN

Tabulky s výsledky BAREVNÝ MINI Kostelec_5.11.2016.pdf

Tabulky s výsledky BAREVNÝ MINI Kostelec_5.11.2016_5.pdf

Tabulky s výsledky BAREVNÝ MINI Kostelec_5.11.2016_3.pdf