Jdi na obsah Jdi na menu
 


U 22 - Koupíme baráž?

V neděli 28.4. odehrála parta U 22 definitivně poslední zápas v tomto složení. Krásně to vyšlo, že mohli jet všichni a mohli hrát také všichni. David snad doléčil rameno a Dominik dobral antibiotika včas. (Autorem věty z titulku je Krassič, kterého napadlo, že bychom se tak mohli sejít ještě jednouyes.)

 

Dokázali jsme, že do extraligy patříme. Možná jsme po úvodním turnaji čekali trochu lepší umístění, rozhodně se žádné zklamání nekoná. Ze šesti turnajů nám nevyšel jen ten v Hradci, jinak to bylo bezva. S jedním tréninkem za týden, a to ještě ne v úplné sestavě, jsme zázraky čekat nemohli. Od září jsme se komplet sešli .... dvakrát. 

 

Není se co divit, že jsme výkonnostně, jako družstvo, stagnovali nebo spíš klesali. S jedinou výjimkou, a to je Horňa. Vašek se zlepšil na příjmu a zároveň nabyl sebevědomí v útoku. 

 

Obě východočeská sportovní centra jsme nechali za sebou. Svitavám jsme oplatili prohru z minulého kola, s Hradcem jsme neztratili ve 4 zápasech ani set. A to se počítá. Získali jsme skalpy Liberce, Benátek, Proseku, zahráli vyrovnané souboje s Kojetínem, Ostravou, Zlínem... od září v osmi lidech! 

 

Pánové děkujeme za všechny ty roky, držíme palce v kategorii mužů, držíme palce ve studiu. 

TN

PS: Nevíte jestli je průkazka do kasína platná jen v Olomouci nebo to můžeme zopakovat někde jinde?

 

img_7264.jpeg