Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úspěšná sezóna starších žáků

Úspěšná sezóna volejbalistů VK Sport RK

Starší žáci

 

V sezóně 2021/22 hráli kluci KP starších žáků. Jako již každoročně, chlapeckých družstev v  hradeckém kraji je málo – 6 a v pardubickém – 5, proto se v polovině soutěže oba kraje spojí a dále dohrávají soutěž společně. Kluci odehráli všechny zápasy vítězně a získali titul Přeborník kraje  SŽ.

Zároveň jsme hráli Český pohár SŽ.  Při účasti 36. družstev jsme obsadili krásné 10.místo. Zároveň jsme měli možnost přihlásit se na MČR. Kvalifikace probíhala ve čtyřech skupinách po 7 družstvech, postupovala 3 družstva ze skupin a ta byla doplněna prvními čtyřmi družstvy z ČP.

Mistrovství ČR probíhala v Hradci Králové od 29. 4. – 1. 5.  2022. Bohužel, zde se nám úplně nedařilo. Nedokázali jsme dotáhnout  dobře rozehrané zápasy do vítězného konce. Nakonec jsme skončili na 16. místě, ale pro nás to byla možnost zahrát si vyrovnané zápasy s fyzicky i herně vyspělejšími družstvy, převážně volejbalovými centry mládeže, kteří nemají k dispozici max. 10 hráčů.

Ale jedno prvenství jsme měli – nejlepší FAN Club , kdy rodiče, sourozenci, tety, babičky a trenéři utvořili pro kluky fantastickou atmosféru, nechyběl buben a trubka a my jim ze to moc  děkujeme a jsme rádi, že nás jezdí podporovat.

Za VK Sport zadní řada zleva: Beneš, Heřman, Červený, Daníček, Hejl, Papáček a dole Moravec, Koráb a Suk.

Kluci díky za celou sezónu a ať máte stále super partu, máte rádi volejbal a ať se Vám daří i v dalších sezónách.

Za trenéry: Maixnerová, Reslová, Červinka