Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkend - střídavě oblačno

7. 10. 2019

Největší záběr a zároveň nejdelší štreku absolvovali starší žáci. Opět byli přiděleni do moravské skupiny, což znamenalo odjet už v pátek. Míša i Zdena vybavily auta dálničními známkami, aby pak 190 kilometrů profrčely průměrnou rychlostí 54km/hod!

Ubytování také haprovalo, po zrušení potvrzeného nalezla děvčata úplně nový penzion v Kopřivnici. Provozovatel zřejmě nepočítal s tím, že by jeho návštěvníci chodili na záchod, a tak zanechal pro celou výpravu jednu roličku toaleťáku na 3 dny. Zato měla celá výprava zdarma hudební produkci 24 hodin denně!

I tak přeci jen něco uhráli. S bilancí 3 výhry - 4 prohry obsadili kluci 11. místo. Bohužel to na další kolo vypadá zase někde v horoucí.....

Kadeti zahájili v Lanškrouně. Prdli 2 x 3:0, ale dle Aldy se ctí. Tuhle soutěž bereme jako přípravnou pro kluky, kteří si tolik nepinknou v juniorech, takže každý zápas je hlavně o získání zkušeností.

Nejmladší potěr se poprvé představil na turnaji při OP barevného. V červeném Miky s Honzou vyhráli o parník. Ve žlutém jsme měly dvě družstva a ta se sešla ve finále! Výsledek nemá cenu přeceňovat, většina soupeřů byla o hlavu menší, ale i tak to potěší.

PS: Byl jsem v průmce přicmrďovat. Pepa má nervy jak ocelová lana! Dotaz: "Kdy hrajeme?", opakovaný každé 3 minuty, připomínající Simpsonovi "Kdy už tam budem?" …. TN