Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkend 12. - 13. 10. výsledky telegraficky

Vítězné Véčko naznačuje, že si jednotlivá družstva nevedla špatně. Je toho tolik, že budu informovat pouze telegraficky. Podrobné výsledky lze najít v oblíbených odkazech.

1) Kadeti extraliga - kluci zaznamenali první vítězství  v soutěži yes. V posledním zápase vzali výběru pardubicka (Svitavy) set, ten vzali i Proseku a prohráli 3:0 ze Sokolovem. Ten, myslím si, příště už vydrbnou. Je stejně pěkné, že 8 kluků odehraje 4 náročné zápasy ve dvou dnech proti kompletním sestavám krajských výběrů a není to ostuda. Aby si chlapci užili atmosféru o něco déle, cestovali ze Sokolova domů vlakem. Snad nebude příští kolo někde v horoucí p....

2) Starší žáci v neděli ve Dvoře Králové všechno vyhráli, když vrátili porážku z minulého kola Plotišti a tradičně ztratili bod se Slavií B. V neúplné tabulce se zatím vyhoupli do průběžného vedení.

3) Mladší žáci v Trutnově dokázali, že buď jsou fakt tak dobří nebo, že úroveň ostatních je bídná. Za 20 let, co jezdíme s volejbalem jsem, kromě jediné výjimky, s juniory v 1. lize proti ČZU Praha, nezažil výsledek 25:1! Tomáš Judl asi stanovil neoficiální rekord krajského přeboru - 24 podání v řadě!

4) Barevní volejbalisté měli festival v nové hale na Slávii. Modří obsadili 2.,3. a 5. místo, červení byli druzí! To by šlo!

5) Komu jsem to ještě nevyžvanil, tak jsem si udělal osobák na 100m i na kilák...v neoprenu.

 

PS: Nevím, co by si českotřebovský volejbal počal bez našich šesti kluků v extralize kadetů a už vůbec netuším, co bychom si počali bez Červinkových. Až budeme volit v prosinci nového jednatele, měl bych návrh...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář